fbpx

Om os

Vi er to unge kvinder, der er gået sammen om en fælles mission: Kvinder skal have adgang til kvalitetsskrabere på en nem måde uden at betale overpris!

Vi har brugt lang tid på at finde en skraber, som vi mener, de danske kvinder fortjener. Det har ikke været nemt, men nu er det endelig lykkedes for os, og vi kan stolt præsentere konceptet ShaveOn.

Som to unge kvinder kender vi selv udfordringen ved at have glemt at købe nye skrabere, lige når man står og mangler dem. Så må man nøjes med de sløve blade, eller endnu værre – slet ingen. Og går man ned i butikken, betaler man hurtigt mange penge for god kvalitet. Netop denne problematik gav idéen til ShaveOn, og nu er vi glade for at kunne dele den med alle danske kvinder.

ShaveOn er en abonnementsløsning til kvinder, der tilbyder nem og billig levering af skraber og skraberhoveder til din hoveddør. Vi vægter kvaliteten helt i top, når det gælder vores produkter. Skraberen er produceret i stærke materialer med et flot og komfortabelt design, og bladene har en skøn gele med enestående holdbarhed. Desuden er det vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse med vores service. Af den grund har vi ingen skjulte gebyrer eller bindingsperioder, og vi hører altid gerne fra dig, hvad enten du har ris, ros, spørgsmål eller forespørgsler.

Sasja & Maria

Indkøbskurv
Scroll til toppen