fbpx

ShaveOn FAQ

Her kan du se svar på de hyppigst stillede spørgsmål.

ShaveOn er en abonnementsløsning til kvinder, der tilbyder nem og billig levering af barberblade til din hoveddør. Vi leverer i vores startpakke en komfortabel, praktisk og flot barberskraber med et tilhørende skraberhoved. Derefter leverer vi hver anden eller hver fjerde måned fire skraberhoveder med skarpe blade og en holdbar og fugtgivende gelé.

Prisen på et abonnement hos ShaveOn er enten 49 kr. eller 24,5 kr. om måneden, afhængig af den løsning du vælger. I praksis leveres pakken hver anden eller hver fjerde måned med fire skraberhoveder. Dette gør vi for at reducere mængden af emballage og af andre miljømæssige årsager. Af den grund trækkes 98 kr. hhv. hver anden eller fjerde måned. Der er ingen skjulte gebyrer og fragten er naturligvis gratis.

Din første pakke med skaft og skraberhoved vil du modtage 5-10 hverdage efter din bestilling. Vi bestræber os altid på at sende den så hurtigt som muligt.

Din næste pakke med de fire blade modtager du i måneden efter din oprettelse, såfremt du har bestilt inden d. 15. Bestiller du på eller efter den 15., vil der gå løbende plus en måned, før du modtager dine næste fire blade. Herefter modtager du fire blade hver anden eller fjerde måned, afhængig af hvilken løsning du har valgt. Den præcise leveringsdato for disse kan variere, men de afsendes altid i starten af måneden.

Vores skrabere er fuldstændig fri for animalske produkter og indeholder hverken parfume eller lanolin. Har du yderligere spørgsmål til ingredienserne, så kontakt os gerne for mere information.

Det er til envher tid muligt at sætte sit abonnement på pause, hvis du i en periode ikke har behov for bladene. Dette kan du gøre på “min konto” eller ved at sende en mail til info@shaveon.dk. Du kan aktivere det igen, når du ønsker det.

Det er til enhver tid muligt at opsige dit abonnement hos ShaveOn ApS, og der er ingen bindingsperiode ved oprettelse. Du skal blot opsige det på hjemmesiden under ”min konto”. Det er naturligvis nødvendigt, at du opsiger dit abonnement, inden varerne afsendes. Opsigelse skal derfor ske inden d. 1. i den måned, vi afsender dine blade. Bemærk at varerne sendes for to eller fire måneder ad gangen.

Du kan ændre dine personlige oplysninger, inklusiv dine kortoplysninger, under ”min konto”.
Vi hører altid gerne fra dig, hvad enten det er med ris, ros eller spørgsmål. Send en mail til info@shaveon.dk og vi vil hjælpe dig med det, du har behov for.
Indkøbskurv
Scroll to Top